Interieur hotspots

Wat zijn de nieuwste home trends?

Er zijn ontzettend veel hotspots te vinden waar je de mooiste interieur komt te zien. De muren, het gebruik van materiaal en het algehele plaatje klopt. Voorbeelden hiervan zijn concept stores zoals Sukha Amsterdam. Sukha Studios heeft niet alleen een sterke visie, maar deze wordt ook heel mooi doorgetrokken naar hun eigen winkel in Amsterdam. Als je de winkel bezoekt, krijg je een gevoel van rust en ben je nieuwsgierig naar alle leuke items die zij verkopen. De manier waarop zij hun winkel hebben ingericht is een geniale voorbeeld van de perfecte interieur styling.

FvF-Apartment-Ailine-9542-1600x1066FvF-Apartment-Ailine-9504-1600x1066

Wanneer je een winkel of een huis binnen loopt, krijg je gelijk een bepaalde gevoel. Je interieur bepaalt je uitstraling en de manier waarop bezoekers zullen reageren. Je kan warme kleuren gebruiken, zodat mensen zich gelijk thuis voelen. Maar je kunt ook strakke en minimalistische meubels neerzetten, waardoor je weer een totaal andere doelgroep trekt.

Freunde-von-Freunden-Apartment-Freunde-von-Freunden-Apartment-7755

Een nieuw concept dat vrij populair is in de interieur en home wereld, is het creëren van een hippe interieur op een nog betere locatie. Hiermee worden er concepten bedoeld zoals het warenhuis Hutspot en The Loft van The Playing Circle. Hutspot is een klein warenhuis die hun interieur danken aan de de soort producten die zij verkopen. Zij werken samen met een lokale en hippe merken die op een bepaalde manier worden neergezet in de winkel. Alles wat je ziet, waar je op zit, tot wat er op de muur hangt is te koop. In plaats van rijen met saaie kasten en produten op chaotische tafels te zetten, heeft ook The Playing Circle een perfect idee uitgevoerd. Het inrichten van een droom appartement waar iedereen wel zou willen wonen. Ook zij hebben samenwerkingen met creatieven en ook alles is te koop. Het verschil is dat Hutspot een permanente warenhuis is, terwijl The Loft Amsterdam een tijdelijke appartement / project is. Elke jaar komen zij weer met iets dat rechtstreeks uit een tijdschrift komt.

medium_ED_Apartment_page_living_room_chairmedium_ED_Apartment_page_wall_photographs

Daarnaast heb je ook ‘The Apartment’ van The Line. Ook hier is alles te koop wat je ziet. Midden in New York in de coolste shopping area, vind je dit mooi appartement. Daarnaast zijn er kamers beschikbaar om te huren voor workshops, meetings en events. Als je up to date bent met de laatste nieuwtjes weet je ook dat de populaire website Freunde von Freunden ‘The FvF Apartment’ hebben gestart. Naast hun inspiratievolle blog en website komen creatievelingen bij elkaar in ‘The FvF Apartment’. Ook hier kun je kamers en ruimtes inhuren voor verschillende gelegenheden.

medium_ED_Apartment_page_bedroom_chair

Alle winkels en appartementen zijn ingericht op een manier dat je je gelijk thuis voelt. Je krijgt inspiratie voor je werk, omdat je omgeving jouw inspireert.

Source: alle foto’s van Freunde von Freunden en The Apartment by The Line

Wat heb jij nodig #voorjouwhuis? Laat het ons weten!

Instagram (@voorjouwhuis)
Pinterest (@voorjouwhuis)
Facebook (VoorJouwHuis)

VloerenDeuren(Schuif)deurkasten

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s