Op vakantie | huisje renoveren

Het is zomer en het weer begint al aardig op gang te komen. Vorige week was het ontzettend mooi weer. Tijd voor een vakantie! De meeste mensen gaan eind deze maand lekker naar het buitenland of blijven voor een weekje in Nederland.

5

Wanneer je een mooi huisje hebt gevonden, kom je er natuurlijk elke jaar weer terug. Of ben je toch meer een avonturier en wil je elk jaar iets anders? In ieder geval kies je voor een locatie die jouw aanspreekt.

7

Wanneer je thuis bent heb je alles om je heen wat je dierbaar is, maar tijdens je vakantie is het ook leuk om hetzelfde gevoel te hebben. Daarom is het leuk om je vakantiehuisje hier en daar wat persoonlijker te maken door misschien je gekochte vakantiehuisje opnieuw te renoveren, of elke week verse bloemen te kopen. Bloemen zijn mooi in de woonkamer, in combinatie met de kleuren van jouw vloer.

6

Wat maakt vakantie zo leuk? Je hebt het gevoel dat je even ergens anders bent, en geen verplichtingen hebt. Hoe fijn, even aan helemaal niets denken! De cultuur leren kennen en rondwandelen aan het strand. Heerlijk, ik kijk er nu al naar uit. Vergeet niet om wat leuks te hangen op je deur, zoals een inspirerende quote die je elke dag herinnerd om positief te blijven.

8

Wat neem jij mee deze vakantie? Tip: breng je eigen hangers mee, om extra thuis gevoel te creëren voor in de kasten van je hotelkamer of huisje.

Wat heb jij nodig #voorjouwhuis? Laat het ons weten! Instagram (@voorjouwhuis) Pinterest (@voorjouwhuis) Facebook (VoorJouwHuis) Vloeren – Deuren – (Schuif)deurkasten

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s