Interieur stijl | Stappenplan

Ga even zitten. Lekker op de bank, en kijk om je heen. Wat voor smaak heb jij op meubels? En hoe maak jij gebruik van het interieur? Wat voor vloeren heb jij in combinatie met jouw binnendeuren?

2

Ik heb vaak het probleem dat ik allerlei verschillende woonaccessoires leuk vind. Vervolgens wordt er een chaos van kleuren en structuren verzameld in mijn kast. Er is geen geheel en bezoek weet niet wat er verwacht wordt van mijn smaak. Doe inspiratie op door de volgende foto’s van een interieur die beide oud en nieuw naar voren brengt. Bekijk hier de stappenplan voor het beslissen van jouw interieur stijl.

4

  1. Denk aan minstens 3 kernwoorden om jouw stijl (dit kan ook kledingstijl zijn) te omschrijven.
  2. Werk de kernwoorden uit en omschrijf wat je precies bedoeld
  3. Pak een aantal tijdschriften erbij, of volg Voor Jouw Huis op Pinterest en doe inspiratie op. Sla de leukste plaatjes op en maak voor elke kernwoord een moodboard.
  4. Wanneer het duidelijk is wat je leuk vindt, begin vervolgens met de uitvoering. Kies één kamer uit om mee te beginnen.
  5. Bezoek de leukste conceptstores en markten om de meest unieke items te vinden en houdt de kernwoorden / stijlen in je achterhoofd. Op deze manier voorkom je miskopen en koopjes die je eigenlijk niet nodig hebt.
  6. Bepaal voor jezelf wat je niet meer nodig hebt of mooi vindt. Maak een begin, door elke maand een andere kamer te kiezen en daarop te focussen. Succes en veel plezier!

1

Image source: Alvhem

Wat heb jij nodig #voorjouwhuis? Laat het ons weten! Instagram (@voorjouwhuis) Pinterest (@voorjouwhuis) Facebook (VoorJouwHuis) Vloeren – Deuren – (Schuif)deurkasten

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s