Een nieuw seizoen | Interieur

Zomer is nog niet officieel voorbij, maar het is leuk om alvast na te denken over nieuwe toevoegingen aan jouw interieur voor de herfst. Herfst tinten geven namelijk een ander gevoel dan zomer kleuren.

gallery-1439931949-hm-home-evelina-481klarb

In welke kamer zou jij veranderingen willen toevoegen? Je hoeft geen grote renovatie in te plannen voor een frisse start. Kleine veranderingen kunnen leiden tot een mooie herfst sfeer.

xpatio4_0.jpg.pagespeed.ic_.S42rmWT6cH

Hieronder zijn er een aantal punten waarmee je alvast aan de slag kan gaan:

  • Verven: een likje verf kan veel verandering opleveren. Er zijn tegenwoordig speciale verfkleuren waarmee je bijvoorbeeld zelfs je badkuip of je tegels mee kan verven. Of denk ook aan het verven van je binnendeur. Een nieuwe kleur voor een nieuw seizoen.
  • Planten of bloemen: een nieuw seizoen, betekent ook andere planten en bloemen. Je kunt aan je lokale bloemist vragen welke herfstkleuren het beste zullen passen in jouw huis. Beslis om elke maand je planten te verfrissen en elke week een nieuwe bos bloemen te kopen.
  • Home deco: je kunt ontzettend veel bereiken met de leukste huis decoraties. Denk bijvoorbeeld aan een andere schilderij aan de muur, een typische herfst kleur voor op tafel of op de vloer.

gallery-1439930573-hm-home-evelina-035klarb

Waar denk jij aan als je aan herfst denkt?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s