Winter komt | Vloerkleden

De winter staat weer voor de deur, de verwarming gaat al een standje hoger, het duurt niet lang meer of we komen verkleumd binnen na een dagje buiten. Niet iedereen is gek op het herfst en winter gevoel maar eenmaal binnen is het voor iedereen heerlijk om weer thuis te zijn. Zet een kopje thee of schenk een wijntje in en krul op de bank of…. op je vloerkleedje voor de open haard.

Vloerkleden en kussens voor de openhaard

Goed, niet iedereen heeft een openhaard… en niet iedereen kan die laten plaatsen in huis… maar een voerkleed kan iedereen aanschaffen. Ze zijn er in elke prijsklasse, designs en kleuren en geschikt voor iedere kamer in jouw huis! Beperk jezelf niet door te denken aan de huis- of slaapkamer. In de keuken kan een vloerkleed ook prachtige effecten hebben.

vloerkleden

Een vloerkleed staat warm en nodigt uit om je thuis te voelen. Was het vroeger een, voornamelijk Perzische accessoire op of onder de eethoek, tegenwoordig kan je jezelf lekker uitleven. 1 vloerkleed of misschien wel 2 of 3 aan elkaar geschakeld of over elkaar heen gedrapeerd, alles kan en mag! Zorg er in het laatste geval dan wel voor dat je niet te dikke vloerkleden gebruikt.

Vloerkleed van UGG

Een vloerkleed gebruiken als accessoire houdt in dat je een hele contra kleur kunt gebruiken om jouw rustige inrichting en laminaatvloer gillend tot leven te roepen, maar je kunt natuurlijk ook heel Zen gaan voor een kleur die nagenoeg gelijk is aan je laminaatvloer waardoor je een serene rust creëert.

wandkleed boven meubel

Maar je kan ook buiten de box denken…stel… je hebt een prachtige laminaatvloer die je helemaal niet wilt verstoppen onder een kleed maar wilt wel het “warmte-effect” koop dan een vloerkleed voor aan de muur! Hang hem op als een schilderij. Of… meet een muur of een nis in de muur op en behang deze met een vloerkleed. Wees creatief met alle mogelijkheden.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s