deur-show-stopper

Het uitzoeken van grote aankopen in een huis vind ik erg leuk maar zet mij wel vaak aan het wikken en wegen. Natuurlijk ben ik miss-positivo en roep ik altijd tegen iedereen die twijfels heeft over een aankoop: maak je niet druk.. je bent er toch niet mee getrouwd? Als het toch tegenvalt koop je toch een andere! In geval van een binnendeur of een laminaatvloer of een keuken is dat toch wel een stukje lastiger en natuurlijk ook kostbaarder.

* eenvoudig deurbeslag

Als je bij ons binnenkomt hebben wij een bijna vierkante gang met een deur voor een meterkast, een toiletdeur en 2 openslaande terrasdeuren naar de huiskamer. Alle deuren zijn van 1 lijn. Dat is in zo een kleine ruimte denk ik wel een juiste beslissing geweest. Ik zeg dit omdat ik normaal niet zo van setjes hou, ik zou bijvoorbeeld nooit een serie lampen kopen of zelfs een matching bankstel, ik ben meer van verschillende lampen en verschillende banken en stoelen.  De deuren in de gang zijn van 1 lijn maar ze zien er niet allemaal hetzelfde uit, de 1 heeft een paneel, de ander een glas-in-lood-raam bovenin en de 2 deuren die naar de huiskamer leiden zijn beide voorzien van grote glas-in-lood ramen.

* DE deurkruk

Ik was meteen verliefd op de deuren. Dus die keus was wat mij betreft niet echt lastig… de deurkrukken uitzoeken daarentegen heeft bijna 3 weken geduurd… Ik was beslissingsloos en vond bijna OF alles leuk OF alles stom. Uiteindelijk heb ik dus gekozen voor safe en saai. Een beetje onder dwang van de buitenwereld (die met mij moet samenwonen) de binnenwereld dus eigenlijk. Het klonk dreigend. Als jij niet kiest nu zal ik een paar deurkrukken bestellen. Wat doe je dan? Tja.. wat ieder normaal mens zou doen… Dezelfde avond had ik ze uitgezocht en besteld. En nu denk ik dus… ach… ik ben er niet mee getrouwd… En zoek ik vooralsnog stiekem verder naar de juiste, de beste, de leukste.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s