Interieur 2017

Om inspiratie op te doen blader ik door veel, heel veel magazines, heb ik diverse woonboulevards bewandeld en ben ik naar de design RAI geweest. Ik vind mezelf dus een ervaringsdeskundige 2017 op het gebied van het interieur gebeuren. Ik durf te zeggen dat de kleurkeuzes voor ongeveer ELK interieur 2017, of je nu kiest voor romantisch, voor modern of  voor klassiek, is uitgevoerd in grijs-, wit-, beige- en bruintinten. Saai zeg je? Ja klopt! Maar eerlijk is eerlijk, mijn huis doet hier niet voor onder, ook heel erg veilig in die kleuren en dan voornamelijk wit.

Nu sta ik in mijn vrienden- en kennissenkring toch al niet niet bekend als een style-goeroe, een wizzard met veel experimentele inzichten. Er springt niets echt uit op dit vlak. Zelfs vind ik dat wel een beetje saai en jammer, het had zo leuk geweest als ik wel lef had. Al was het maar ter compensatie voor het feit dat ik niet kan tekenen of schilderen als een artistieke tante Til, virtuoos een deuntje wegspeel op een hip muziekinstrument of alle stoelen laat draaien bij de voice. Dit style-my-house gebeuren kan ik dus aan het rijtje “mislukt en bedankt” toevoegen. Ik ben te veilig, hou van rust en regelmaat. Misschien omdat ik verpleegkundige ben, het hoort toch een beetje bij de 3 r’en:  rust, regelmaat en reinheid.

* Interieur 2017

-Inspiratie- wit interieur met vloerkleed

Neem nou een vriendin van mij. Geheel tegenovergesteld. Zij ziet echt heel vaak mogelijkheden en opties terwijl wij, de andere dames van het vriendinnenclubje, ons afvroegen of ze het echt serieus meende en een klein beetje lacherig reageerden. Ja ik zeg reageerden en niet reageren. Wij weten nu dat zij nagenoeg altijd gelijk heeft en nemen haar graag een dagje mee shoppen en luisteren dan ook zeker naar haar tips en wijsheden.

* Modern interieur

-Inspiratie- modern Interieur in grijstinten en laminaatvloer

Zij vindt op straat een gek-ogend boekenkastje waarvan ik mij afvraag wie dit in hemelsnaam ooit heeft gemaakt, gekocht of gedurfd heeft om voor de deur te zetten zodat iedereen kan zien dat JIJ dat ooit in bezit had. Natuurlijk zeg ik dit niet hardop als ik haar alweer blij zie glunderen over dit once-in-a-livetime-buitenkansje. Zij sleept het mee naar huis want zij ziet WEL de potentie. Ze schildert het gekke ding in dezelfde kleur als haar muur, een aparte legerachtige kleur en het resultaat is bijna adembenemend te noemen. Zo fantastisch dat je denkt, jeetje… dat had ik ook kunnen hebben ware het niet dat mijn muren wit zijn en ik wat neerkeek op dat malle kastje.. toen het nog mal was… en op straat lelijk stond te wezen.

* Inspiratie donkere laminaatvloer met lichte meubelen

-Inspiratie- Donkere laminaatvloer met lichte meubelen

Ik zou dus willen dat ik ook een beetje lef had… en in mijn brave huis met een degelijke laminaatvloer, de veilige deurkeuze en de eigenlijk toch wel saaie bank. Ik durf het bijna niet te zeggen maar omdatie zo lekker zit hebben we na 5 jaar besloten om dezelfde bank WEER te kopen. In een andere bruintint, dat dan weer wel. Nu ik dit schrijf bedenk ik mij dat ik het gewoon heel goed doe,  het is mijn jaar zeg maar… ik ben net als al het beige interieur….heel erg 2017.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s