Voordeeljaar

We hebben nog nooit zo een warme februari-dag gehad als in 2018, ook hebben we nog nooit zo een natte maart-dag gehad als in 2018. We zitten nu in maand 4 en hebben volgens mij al 3 nog-nooit-gehad-dagen gehad. Het klimaat in Nederland is wisselvallig, bijna net zo wisselvallig als een puber die moet besluiten welke school er gekozen moet worden want ja, er zijn ZOVEEL opties. Of een puber die nieuwe schoenen moet uitzoeken, dat is nagenoeg NOG moeilijker en eigenlijk, heel eigenlijk nog belangrijker ook… zo een paarschoenen waar ze dan een half jaar max tevreden op rond huppelen versus een schoolkeuze die eigenlijk de rest van je leven beïnvloed. Goed de keuzes zijn reuze, dat geef ik toe, het lijkt wel of wij consumenten meer en meer worden gehoord, de verschillende smaken en stijlen worden steeds verder uitgediept en er wordt met zoveel rekening gehouden waar ik zelf niet eens bij stilstond. Ik geef toe dat ik mij als shopmens echt serieus genomen voel.

* Luxe Ligbedden

* Luxe Ligbedden

 

De verschillende keuzes in tuinmeubilair is voor mij nu een hekel hangijzer. Ik wil graag lekker ontspannen van het mooie uitzicht kunnen genieten. Nu hebben wij in de tuin een grote tuintafel staan met gietijzeren stoelen, helemaal goed als we buiten eten maar echt niet geschikt om een dagje te loungen. Wij hebben de tuin opgedeeld, de boot neemt ongeveer een derde deel van de tuin in beslag. Schijnbaar mag hij na het varen geen natte buik houden en moet dus altijd uit het water worden getakeld en in de tuin op een trailer hoog en droog liggen uit te lekker onder een lekker warm zeiltje. Naast de boot hebben we een houten vloer waar ik dus een gezellig, niet te groot, lounge gedeelte wil creëren. Niet te groot omdat de boot dus wel breeduit hangt en er dus niet veel ruimte over blijft. De uiteindelijke keuze moet passen op de houten vloer, die is ongeveer 2 meter breed bij 3 meter lang.

*Ronde loungebank

*Ronde loungebank

Natuurlijk hebben we al een beetje rondgekeken, vorig jaar al, een bank is te groot, dat past gewoon echt niet dus dat was en is nog steeds geen optie.  We kwamen dus uit op OF 2 lounge strand-achtige bedden of een “bed-bank”waar je met 2 personen languit op kan liggen of zitten al dan niet met een tafeltje in het midden. Ik was er nog niet uit wat ik nou echt echt echt het leukst vond. Mijn huidige gevoel lijkt nu wel een deja-vu van vorig jaar, toen wist ik het ook niet en hebben we het “even” over de zomer heen getild om er nog een keer goed over na te denken. Dat hebben we dus niet gedaan, na de zin: “we kijken volgend jaar wel” is het bij mij blanco weggespoeld en dacht ik van de week na de eerste of tweede  mooie nog-nooit-zo’n-warme-dag, ohja… daar had ik al veel eerder een idee over moeten vormen… resultaat: ik heb op de lekkere zomerdagen 1 maal op een stapeltje kussens van de bank op de grond in de tuin gezeten en 1 maal ongemakkelijk op de gietijzeren stoelen gezeten..

 

* Loungebank

* Loungebank

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s